One Response to Belgische Justitie: Werkgroep Morkhoven van het Internet gehaald ?

 1. kruitvat says:

  Navo-secretaris-generaal M. Anders Fogh Rasmussen looft België…

  De Werkgroep Morkhoven publiceerde op haar sinds 20.12.2012 versleutelde skynetblogs, ook artikels in verband met de bezetting van Palestina; mensenrechtenschendingen in de Israëlische, Amerikaanse, Belgische en Noord-Ierse gevangenissen; internetcensuur; de oorlogsmisdaden van Israël; de media; de dagelijkse oorlogspropaganda van de westerse mainstream-pers; de door de U.S. en haar bondgenoten gefinancieerde en bewapende ‘oppositie’ in Libië en Syrië; de geschiedenis van het kolonialisme; de VS-plannen om de wereld te domineren; de Navo-oorlogen tegen Servië, Irak, Lybië en Syrië; de rol van de Navo-landen en Israël in de ‘hertekening’ van het Midden-Oosten; berichten van de website ‘Stop Nato’, berichten van het Syrische agentschap Sana dat systematisch geblokkeerd en gecensureerd werd op Google; de hechte relatie tussen Obama en de internetgiganten zoals Google en Facebook die nauw met het Pentagon samenwerken, nieuwsberichten van Iraanse, Russische, Chinese, Pakistaanse en Indische agentschappen enzoverder.

  Dat maakten de skynetblogs ‘Divers’ en ‘Princess de Croÿ’ (bijgenaamd La Fondation, The Foundation) wereldbekend.

  Het gebeurde meer dan eens dat de webpagina’s van deze blogs onder de zoekwoorden ‘Latest News Syria’, bovenaan de zoeklijsten van Google weer te vinden waren (op een totaal van meer dan 300.000.000 zoekresultaten).

  Voor de maand december 2012, gaf de teller van de blog ‘Divers’ op 19 december 2012 (dat is 1 dag voor de versleuteling van alle blogs), 7.000 bezoekers aan indien er niet, wat wel eens gebeurde, met de teller werd geknoeid.

  Op 17 december 2012 (dat is toevallig ook de dag waarop Victor V. het 14-jarige kleindochterje van Marcel Vervloesem met de dood bedreigde) publiceerde de Werkgroep een bericht over het onderhoud dat Navo-secretaris-generaal M. Anders Fogh Rasmussen diezelfde dag met de Belgische Premier Elio Di Rupo (Parti Socialiste) en de Belgische Minister van Defensie Pieter De Crem (Vlaamse christen-democraten) had. Bij de persconferentie die erop volgde feliciteerde Rasmussen België voor haar positieve bijdrage aan de werking van de Navo en de oorlog in Afghanistan. ‘België is een geallieerde waarop men kan rekenen’ aldus M. Rasmussen.

  De Werkgroep Morkhoven kon het toen niet nalaten om bij de foto waarop Rasmussen en Di Rupo elkaar kameraadschappelijk de hand schudden, te vermelden dat Di Rupo destijds in opspraak kwam wegens zijn verhouding met een minderjarige.
  Zoals in 2009 en begin vorig jaar weer het geval was, is een verhaaltje over ‘sexueel misbruik’ in de Belgische krant Het Nieuwsblad, reeds voldoende om iemand maandenlang en zelfs jarenlang achter de tralies te steken.

  En om de kwestie nog wat aan te scherpen verwees de Werkgroep naar de voormalige CIA-baas en ex-opperbevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten in Afghanistan, David Petraeus, naar wie vorig jaar een onderzoek werd gevoerd vanwege een buitenechtelijke affaire met zijn biografe Paula Broadwell.
  De zaak kwam aan het licht tengevolge van anonieme en ‘storende’ mails naar Jill Kelley, een vrouw die voor de Amerikaanse luchtmacht werkte en die samen met haar man met Petraeus bevriend was geraakt.
  De mailtjes bleken van Broadwell te komen die Kelley als een rivale beschouwde.
  Petraeus, opperbevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten in Afghanistan, nam, tot groot leedvermaak van de taliban, ontslag.
  Op 13 november 2012 deinde het schandaal rond de afgetreden Petraeus echter verder uit toen ook de handel en wandel van generaal John Allen, de opvolger van Petraeus in Afghanistan en opperbevelhebber van de NAVO-strijdkrachten in Europa, werd onderzocht. Hij stuurde ‘ongepaste’ mails naar Kelley.
  Het Amerikaanse departement van Defensie onderzocht 30,000 emails en andere vormen van contact tussen Allen and Jill Kelley.
  Op 14 november 2012 deelde Pentagon-baas Panetta echter mede dat hij zijn ‘volle vertrouwen behield in generaal Allen’ die vlak voordien de Amerikaanse plannen in Afghanistan had bekendgemaakt.

  Het is vreemd dat alle webpagina’s van de Morkhoven-blogs ‘Divers’ en ‘Princess de Croÿ’ in verband met de internationale politiek, na de versleuteling van de blogs op 20.12.2012, plotseling van Google waren verdwenen terwijl de verwijdering van de webpagina’s van de Werkgroep Morkhoven rond de kinderpornozaak Zandvoort en andere onderwerpen, eerder geleidelijk gebeurde.

  Meer info op: http://www.argusoog.org/werkgroep-morkhoven-van-het-internet-gehaald/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s